Dorohoi News Logo

[VIDEO][GALERIE FOTO] Puncte preţioase pierdute de FCM Dorohoi

Bucovina Rogojesti_FCM Dorohoi

FCM Dorohoi s-a împiedicat miercuri, pe terenul din Dersca, de Bucovina Rogojeşti, o echipă teoretic mai slab cotată, terminând la egalitate, scor 2 – 2. Cei aproximativ 150 de spectatori prezenţi au pus o presiune fantastică pe brigada de arbitrii, care de multe ori a fost nevoită „să fluiere” după cum dictau cei de pe margine.
   Dorohoienii au deschis scorul repede, Silviu Sandu finalizând în minutul 5 o centrare venită de pe dreapta, cu un şut plasat din interiorul careului. La faza următoare, Mihai Marian a ratat desprinderea, după ce a şutat alături dintr-o poziţie unu la unu cu portarul advers. În minutul 20, Bucovina a egalat după o fază confuză în careul dorohoian, iar Baleţchi a speculat neatenţia fundaşilor adverşi. La 1 – 1 au început să apară primele contre între jucători, aceştia fiind mai preocupaţi de deciziile arbitrului, decât de fotbalul propriu-zis. Surpriza a luat proporţii în minutul 35, când Tcaciuc a făcut 2 – 1 pentru Rogojeşti, diirect din lovitură liberă. 2 – 1 a fost scorul la pauză, iar al doilea mitan avea să aducă si cele mai importante ratări ale jocului.
    După golul de 2 – 2, marcat de Alexandru Mihai, din penalty, spiritele s-au încins, iar deciziile arbitrilor au fost permanent contestate de ambele echipe. Iureşul de final al dorohoienilor a rămas fără rezultat, Boteanu, Podariu, Istina, ratând ocazii bune de a aduce victoria Dorohoiului. Bucovina putea să mai înscrie pe contraatac, însă precizia atacanţilor a lăsat de dorit. Rezultatul l-a nemulţumit profund pe Vezpazian Colban.
    „Am pierdut 2 puncte importante, iar vina e în primul rând a mea, apoi a jucătorilor. Ei au avut două ocazii şi au dat două goluri, iar noi am ratat de zeci de ori. Sper ca acesta să fie ultimul pas greşit” a spus Colban. FCM Dorohoi joacă următorul meci duminică, pe teren propriu, cu Nord Star Pomârla. (DorohoiNews.ro)









Autor: DorohoiNews.ro

sport
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web